Ons sollicitatieproces

Enthousiast geworden over een vacature?

Dan zijn wij benieuwd wie jij bent en waarom jij onze nieuwe collega moet worden. Het zetten van de eerste stap is aan jou: solliciteer! 

Er vinden achter elkaar op 1 dag drie gesprekken plaats van ieder een half uur:

 • Recruiter - Onze recruiter geeft uitleg op al je vragen over Finalist als organisatie en is benieuwd wat jij wil gaan doen bij ons;
 • Technical lead - Gaat dieper in op code, systemen, design patterns en wat je toegevoegde waarde zou zijn binnnen het development team en heeft ook nog wat lastige vragen voor jou;
 • Business Unit Manager - Die beoordeelt samen met jou wat je standplaatst wordt, welk team en leidinggevende je gaat krijgen en wat je ontwikkelpad gaat worden.

 

Na een positieve beoordeling van jouw kant over Finalist en die van ons over jou krijg je direct een aanbieding van onze Recruiter. Binnen twee werkdagen heb je dit allemaal in je mailbox en zien we jou graag als nieuwe collega verschijnen op je eerste werkdag.

Op de 1e werkdag en in de aanbiedingsfase van het contract krijg je te maken met Iris. 

Iris Mouthaan over onboarding

Vacatures

 • Vacature Senior Jboss Developer

  Integreren kun je leren. Dat leren kan zeker bij ons maar we verwachten wel een JBoss developer die up and running is within a heartbeat. We zoeken een Red Hat specialist PLUS. Een denker en een doener die een pragmatsiche aanpak koppelt aan resultaat voor onze klanten en tijdens dit proces junioren naar een hoger niveau weet te tillen.

  Jaarcontract, hierna vast dienstverband
  Rotterdam
 • Vacature Senior JBoss Developer

  Ben jij de ervaren Integratie Specialist die voor onze zorg- en zekerheidsklanten dagelijks het verschil weet te maken? Dan is dit de perfecte baan voor jou! Jij gaat je bezig houden met diepe database ontsluiting helemaal tot aan de User Experience. Je wordt verantwoordelijk voor de IT-systemen en integraties die de coreprocessen van onze klanten dragen. 

  Jaarcontract, hierna vast dienstverband
  Maarssen

Share this page