The Future is Faster - 19 feb - Finalist Tech Event

meetup feb

Java developers opgelet! Schrijf je hier in bij meetup voor de aankomende techsessie over 'microfrontends' en Quarkus' van 19 februari 2020. Met regelmaat organiseert Finalist Techsessies waar je vrijblijvend bij aan kan sluiten.

Schrijf je hier in bij meetup voor de aankomende techsessie over 'microfrontends' en Quarkus' van 19 februari 2020.

Met regelmaat organiseert Finalist Techsessies waar je vrijblijvend bij aan kan sluiten. Het programma van 2019 was bomvol:
8 juli - Domain Driven Design voor Applicatie-Ontwikkeling
2 september - De Finalist Maatwerkstack (React, Spring Boot, PostgreSQL)
16 septembe Apache Camel
30 september - Datomic
14 oktober - OpenShift

Finalisters gebruiken hun software skills om applicaties, integraties en portalen te creëren voor met name zorg en onderwijs. Toepassingen die relevant zijn voor onze maatschappij en een belangrijke bijdrage leveren op belangrijke levensmomenten van mensen. Wij maken het verschil waarvoor we eerlijke waardering ontvangen van klanten, collega’s en eindgebruikers omdat we dat verdienen.

Finalist is met 80 collega’s niet te groot en niet te klein. Overzichtelijk genoeg om een leuke band met collega's op te bouwen en groot genoeg voor een interessante carrière. Bij ons ben je geen nummer en hebben begeleiding en coaching prioriteit. Een veilige professionele leeromgeving met eerlijke beloning vinden we belangrijk. We zijn onafhankelijk in technologiekeuzes en hebben een moderne, exotische en productieve stack. Het gaat goed met Finalist en willen nog meer mooie software bouwen. Gezonde groei zoekt natuurlijk nieuwe collega’s!