Wij zijn Finalist

Wie wij zijn

Hier staan wij voor

De ruimte krijgen om beter te worden in wat je doet, een fijne werkomgeving en aandacht voor jou en het leven buiten het werk. Wij geloven dat deze elementen heel belangrijk zijn voor het ervaren van werkgeluk en dat ze zowel jouw als ons succes bepalen.

Wat is jouw groeipad? Wij willen dat je doelen bereikt en daar trots op bent. Daarom krijg je bij ons alle kansen om je carrière vorm te geven. Vijf opleidingsdagen per jaar, uitdagende projecten, werken met moderne tools, ervaren collega’s om je heen en regelmatig tech- en kennissessies.

Jouw input telt! Bij Finalist krijg je de ruimte om met nieuwe ideëen komen en te experimenteren, graag zelfs. Fouten zien wij als leergeld. Ook fijn om te weten is dat je kunt zeggen wat je vindt en dat je mening wordt gehoord.

Je werkt hard en wilt ook plezier maken. Je zit vaak langer stil op je bureaustoel dan op je bank thuis. Om toch ook op je werk in beweging te blijven staan op iedere vestiging tafelvoetbaltafels en flipperkasten. Ook organiseren wij BBQ's, borrels en andere leuke bijeenkomsten. 

Bij Finalist zorgen we samen voor een goede de balans tussen werk en privé. Jij kunt zelf je tijd indelen, overuren compenseren, parttime werken, vakantiedagen bijkopen en ook reistijdcompensatie krijgen. Onze uitstekende pensioenregeling zorgt er zelfs voor dat je na je carrière lekker verder kunt leven.

Nieuwsgierig naar wie je collega's kunnen zijn?

Bekijk dan hiernaast hun videoportretten, lees hun verhalen of luister naar hun favoriete muziek.

Vacatures

 • Vacature Developer Internship

  Toe aan je laatste internship voor je afstuderen en ook al op zoek naar je eerste baan? Kijk niet verder en kom praten bij Finalist. Je krijgt een gesprek met een Senior Developer en een developer die ooit bij ons begonnen is als intern. Hierna bepalen we samen je opdracht en stemmen wij die af met je opleiding. Na de succesvolle afronding van je internship ben je bij ons welkom in je eerste baan.

  Rotterdam
 • Vacature Stage Marketing Communicatie

  Ben jij creatief, leergierig en een zelfstarter? Wil je meer leren over online communicatie, interne- en externe communicatie, leadgeneratie en contentcreatie? Dan kun je met deze stage echt het verschil maken! Afwisselend werk, leuke collega’s, gave opdrachten en veel uitdaging. We kijken samen wat jij nodig hebt en wat wij jou kunnen bieden. Spreekt jou dit aan? Solliciteer!

  Rotterdam
 • Vacature Afstudeerder

  Als afstudeerder bij Finalist nemen wij je mee op reis in de wereld van Software Ontwikkeling. Je gaat veel ontdekken en leren van en met onze ervaren Ontwikkelaars. Jouw opleidingsdoelstelling kun je bij ons prima halen. Wij kijken samen met jou wat jij nodig hebt en combineren dat met werkzaamheden in onze praktijk. En er is meer! Benieuwd? Bel of mail voor meer informatie.

  Maarssen

Share this page