Make IT Work en Finalist

Miniatuurvoorbeeld

Make IT Work is een initiatief van de Hogeschool van Amsterdam en wordt zelfstandig uitgevoerd door de HvA zonder commercieel winstoogmerk. Make IT Work bestaat sinds september 2015 en inmiddels zijn er ruim 275 kandidaten die het traject hebben gevolgd en duurzaam verbonden zijn met de arbeidsmarkt.  Kandidaten met minimaal een Bachelor HBO (ongeacht studierichting) kunnen zich bij Make IT Work laten omscholen om naar de IT op een 3 tal segmenten: Cyber Security, Software Engineering en Business Analytics. Het traject van Make IT Work duur 11 maanden (4 maanden fulltime opleiding, 1 inwerkmaand bij de werkgever en hierna een arbeidscontract voor minimaal 6 maanden voor 32 uur per week met 1 terugkomdag naar de HVA).

Finalist is klant bij Make IT Work. Deze week hebben we vier kandidaten gesponsored om te beginnen aan de opleiding om hierna bij Finalist aan de slag te gaan. Meer weten luister dan deze podcast.

 • Vacature Developer Internship

  Toe aan je laatste internship voor je afstuderen en ook al op zoek naar je eerste baan? Kijk niet verder en kom praten bij Finalist. Je krijgt een gesprek met een Senior Developer en een developer die ooit bij ons begonnen is als intern. Hierna bepalen we samen je opdracht en stemmen wij die af met je opleiding. Na de succesvolle afronding van je internship ben je bij ons welkom in je eerste baan.

  Rotterdam
 • Vacature Stage Marketing Communicatie

  Ben jij creatief, leergierig en een zelfstarter? Wil je meer leren over online communicatie, interne- en externe communicatie, leadgeneratie en contentcreatie? Dan kun je met deze stage echt het verschil maken! Afwisselend werk, leuke collega’s, gave opdrachten en veel uitdaging. We kijken samen wat jij nodig hebt en wat wij jou kunnen bieden. Spreekt jou dit aan? Solliciteer!

  Rotterdam
 • Vacature Afstudeerder

  Als afstudeerder bij Finalist nemen wij je mee op reis in de wereld van Software Ontwikkeling. Je gaat veel ontdekken en leren van en met onze ervaren Ontwikkelaars. Jouw opleidingsdoelstelling kun je bij ons prima halen. Wij kijken samen met jou wat jij nodig hebt en combineren dat met werkzaamheden in onze praktijk. En er is meer! Benieuwd? Bel of mail met onze recruiters.

  Maarssen