Werken bij Finalist
wij verbinden mens & IT
op zoek naar 10 extra developers

Actuele vacatures

 • GHG 3

  Vacature Fullstack Java Developer

  Maak als Fullstack Java Developer het verschil voor onze klanten. Ontwikkel software en ontwikkel jezelf bij Finalist. Dit kan zowel in onze projectorganisatie als in onze beheerorganisatie. Je gaat werken voor klanten in onze domeinen: zorg, onderwijs en finance. Je werkt bijvoorbeeld voor universiteiten, hogescholen en ziekenhuizen.

  Vast dienstverband
  Rotterdam
 • GHG 2

  Vacature Java EAI Architect

  Je komt vanuit de techniek (java) en hebt je ontwikkeld tot een Architect die strategisch de lijnen weet uit te zetten. Je interacteert met onze Development Teams, Project Managers en met onze eindklanten. Je bezit een 'getting things done'-mentaliteit en weet onze Mensgerichte Aanpak te koppelen aan een goed eindresultaat. Herkenbaar? 

  Vast dienstverband
  Rotterdam
 • GHG 4

  Vacature Red Hat Solutions Architect

  Het kernteam zit in Rotterdam maar deze positie kan vanuit heel Nederland worden ingevuld. Wij zoeken een high performance integratie architect die de lead kan nemen bij onze klanten op loocatie. Weet jij resultaat te koppelen aan 

  Vast dienstverband
  Rotterdam

Jouw toekomstige collega's in beeld

Wij zijn Finalist!

 • Miniatuurvoorbeeld

  Enable people, win together

  Werk is een groot deel van jouw tijd. Daarom willen we je laten doen waar je goed in bent en goed in wilt worden. Werken bij Finalist betekent ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen en ook samen met 130 collega’s werken in een dynamische omgeving aan innovatieve projecten die er echt toe doen. 

 • Miniatuurvoorbeeld

  Wees jezelf

  Bij Finalist mag je de kleding dragen waar je je prettig in voelt. Wij vinden het belangrijk dat je 100% jezelf bent en kunt zijn. Uiteraard zie je er wel representatief en verzorgd uit. Zeker wanneer er een klantafspraak op de planning staat. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen weet wat wel en niet kan.

 • Miniatuurvoorbeeld

  Work hard, play hard

  Wat weet je nou eigenlijk van al jouw collega’s, buiten wat ze doen binnen het bedrijf? Vaak weet je maar weinig over de ander. Finalist organiseert daarom één keer per kwartaal een bijeenkomst voor alle medewerkers. Samen eten, elkaar leren kennen gecombineerd met een kennissessie.

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Miniatuurvoorbeeld

Jorden Schrama

Softwareontwikkelaar

Als Softwareontwikkelaar houd ik mij sinds 2009 vooral bezig met Java back-end applicaties. Ik heb sindsdien al mooie diverse dingen mogen maken.

Miniatuurvoorbeeld

Valerie Valkenburg

Softwareontwikkelaar

In de afgelopen achttien jaar ben ik verslingerd geraakt aan programmeren. Ik werkte destijds in een office-omgeving en begon uit praktisch oogpunt mijn taken te automatiseren.

Share this page