Werken bij Finalist

Maatschappelijk Relevante IT

vind jouw vacature

Actuele vacatures

 • Sales Manager

  Business Consultant / Sales Manager

  Hallo professional die zorgt voor leuke klanten. Kom erbij! Wil jij verantwoordelijk zijn voor het binnenhalen van nieuwe klanten die een maatschappelijke bijdrage leveren? Zorg jij ervoor dat deze (semi) publieke organisaties zich snel welkom voelen bij Finalist? Ben jij voor hen het aanspreekpunt? Lukt het jou ICT-projecten te verkopen? Mooi. Wij zoeken iemand die dat kan. Zoeken we jou?

  Onbepaalde tijd, vast dienstverband
  Rotterdam Maarssen
 • integratie specialist

  Integratie Specialist (Red Hat)

  Als ervaren integratie specialist ben jij er voor onze opdrachtgevers in met name de zorg en onderwijs. Jij realiseert applicatie integraties op basis van Enterprise Integration Patterns middels (bij voorkeur) de Red Hat stack en krijgt voldoening uit het bijdragen aan maatschappelijke relevante IT projecten. Je wilt leren van collega's bij een organisatie die niet té groot en niet té klein is.

  Onbepaalde tijd, vast dienstverband
  Rotterdam Maarssen
 • Liferay developer

  Liferay developer

  Als Liferay developer krijg jij een werkomgeving met aandacht voor jou, waarbij collega's elkaar ondersteunen om (nog) beter te worden. Finalist is een organisatie van 80 professionals. Ons onderscheidend vermogen is onze hoge kwaliteit en de focus op maatschappelijk relevante IT projecten.

  Onbepaalde tijd, vast dienstverband
  Rotterdam Maarssen

Jouw toekomstige collega's in beeld

Wij zijn Finalist!

 • Miniatuurvoorbeeld

  Vrij om te doen wat jij wilt

  Werk is een groot deel van jouw tijd. Daarom willen we je laten doen waar je goed in bent en goed in wilt worden. Werken bij Finalist betekent ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen en ook samen met 80 collega’s werken in een dynamische omgeving aan innovatieve projecten die er echt toe doen. 

 • Miniatuurvoorbeeld

  Wees jezelf

  Bij Finalist mag je de kleding dragen waar je je prettig in voelt. Wij vinden het belangrijk dat je 100% jezelf bent en kunt zijn. Uiteraard zie je er wel representatief en verzorgd uit. Zeker wanneer er een klantafspraak op de planning staat. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen weet wat wel en niet kan.

 • Miniatuurvoorbeeld

  Samen duurt het langst

  Wat weet je nou eigenlijk van al jouw collega’s, buiten wat ze doen binnen het bedrijf? Vaak weet je maar weinig over de ander. Finalist organiseert daarom één keer per kwartaal een bijeenkomst voor alle medewerkers. Samen eten, elkaar leren kennen gecombineerd met een kennissessie.

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Miniatuurvoorbeeld

Valerie Valkenburg

Softwareontwikkelaar

In de afgelopen achttien jaar ben ik verslingerd geraakt aan programmeren. Ik werkte destijds in een office-omgeving en begon uit praktisch oogpunt mijn taken te automatiseren.

Share this page