Werken bij Finalist

Maatschappelijk Relevante IT

vind jouw vacature

Actuele vacatures

 • Informatieanalist

  Informatieanalist

  Als informatieanalist snap je processen, zie je de behoeftes en vertaal je die naar epics en stories. Zo krijgen onder jouw regie websites en webapplicaties vorm en bereiken ze hun doel. Dat loopt uiteen van een effectief studentenwervingsproces op een universiteitswebsite tot aan een veilig en gebruiksvriendelijk digitaal begeleidingsproces voor vluchtingen die Nederland binnen komen.

  Onbepaalde tijd, vast dienstverband
  Rotterdam Maarssen
 • Product developer, drupal architecture

  Product Developer

  Als product developer bouw je mee aan de producttoekomst van Finalist in een open source omgeving. Je helpt mee het DWO product technisch vorm te geven, je bepaalt welke architectuur daar het beste bij past en je helpt mee het product inzetbaar te houden voor alle klanten.

  Onbepaalde tijd, vast dienstverband
  Rotterdam Maarssen
 • Drupal Developer

  Drupal developer

  Als Drupal developer bouw jij mee aan mooie en technisch complexe sites en applicaties. Bijvoorbeeld die universiteitswebsite met als doel het werven van nieuwe studenten en ook het mijn-portaal dat een community én een samenwerkingsomgeving vormt voor de bibliotheek.

  Onbepaalde tijd, vast dienstverband
  Rotterdam Maarssen

Jouw toekomstige collega's in beeld

Wij zijn Finalist!

 • Miniatuurvoorbeeld

  Enable people, win together

  Werk is een groot deel van jouw tijd. Daarom willen we je laten doen waar je goed in bent en goed in wilt worden. Werken bij Finalist betekent ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen en ook samen met 130 collega’s werken in een dynamische omgeving aan innovatieve projecten die er echt toe doen. 

 • Miniatuurvoorbeeld

  Wees jezelf

  Bij Finalist mag je de kleding dragen waar je je prettig in voelt. Wij vinden het belangrijk dat je 100% jezelf bent en kunt zijn. Uiteraard zie je er wel representatief en verzorgd uit. Zeker wanneer er een klantafspraak op de planning staat. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen weet wat wel en niet kan.

 • Miniatuurvoorbeeld

  Work hard, play hard

  Wat weet je nou eigenlijk van al jouw collega’s, buiten wat ze doen binnen het bedrijf? Vaak weet je maar weinig over de ander. Finalist organiseert daarom één keer per kwartaal een bijeenkomst voor alle medewerkers. Samen eten, elkaar leren kennen gecombineerd met een kennissessie.

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Miniatuurvoorbeeld

Valerie Valkenburg

Softwareontwikkelaar

In de afgelopen achttien jaar ben ik verslingerd geraakt aan programmeren. Ik werkte destijds in een office-omgeving en begon uit praktisch oogpunt mijn taken te automatiseren.

Share this page