Werken bij Finalist

Maatschappelijk Relevante IT

vind jouw vacature

Actuele vacatures

 • liferay

  Liferay developer

  Als Liferay developer krijg jij de mogelijkheid om beter te worden in wat je doet, een fijne werkomgeving en aandacht voor jou en het leven buiten het werk. Wij geloven dat deze elementen heel belangrijk zijn voor het ervaren van werkgeluk en dat ze zowel jouw als ons succes bepalen. 

  Onbepaalde tijd, vast dienstverband
  Rotterdam
 • webdesigner & front-ender

  Webdesigner & front-ender

  Als webdesigner zorg jij voor gebruiksvriendelijke ontwerpen voor onze klanten. Zo help je om het studentenwervingsproces op de website van een hogeschool te ondersteunen met een creatief design en een effectieve UX. Of je bedenkt hoe een vrijwilliger van Vluchtelingenwerk Nederland makkelijker gegevens kan vastleggen over de vluchtelingen die zij begeleidt.

  Onbepaalde tijd, vast dienstverband
  Rotterdam Maarssen
 • Drupal Developer

  Drupal developer

  Als Drupal developer bouw jij mee aan mooie en technisch complexe sites en applicaties. Bijvoorbeeld die universiteitswebsite met als doel het werven van nieuwe studenten en ook het mijn-portaal dat een community én een samenwerkingsomgeving vormt voor de bibliotheek.

  Onbepaalde tijd, vast dienstverband
  Rotterdam Maarssen

Jouw toekomstige collega's in beeld

Wij zijn Finalist!

 • Miniatuurvoorbeeld

  Enable people, win together

  Werk is een groot deel van jouw tijd. Daarom willen we je laten doen waar je goed in bent en goed in wilt worden. Werken bij Finalist betekent ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen en ook samen met 80 collega’s werken in een dynamische omgeving aan innovatieve projecten die er echt toe doen. 

 • Miniatuurvoorbeeld

  Wees jezelf

  Bij Finalist mag je de kleding dragen waar je je prettig in voelt. Wij vinden het belangrijk dat je 100% jezelf bent en kunt zijn. Uiteraard zie je er wel representatief en verzorgd uit. Zeker wanneer er een klantafspraak op de planning staat. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen weet wat wel en niet kan.

 • Miniatuurvoorbeeld

  Work hard, play hard

  Wat weet je nou eigenlijk van al jouw collega’s, buiten wat ze doen binnen het bedrijf? Vaak weet je maar weinig over de ander. Finalist organiseert daarom één keer per kwartaal een bijeenkomst voor alle medewerkers. Samen eten, elkaar leren kennen gecombineerd met een kennissessie.

Jouw toekomstige collega's aan het woord

Miniatuurvoorbeeld

Valerie Valkenburg

Softwareontwikkelaar

In de afgelopen achttien jaar ben ik verslingerd geraakt aan programmeren. Ik werkte destijds in een office-omgeving en begon uit praktisch oogpunt mijn taken te automatiseren.

Share this page