Wij zijn Finalist

Wie wij zijn

Hier staan wij voor

De ruimte krijgen om beter te worden in wat je doet, een fijne werkomgeving en aandacht voor jou en het leven buiten het werk. Wij geloven dat deze elementen heel belangrijk zijn voor het ervaren van werkgeluk en dat ze zowel jouw als ons succes bepalen.

Wat is jouw groeipad? Wij willen dat je doelen bereikt en daar trots op bent. Daarom krijg je bij ons alle kansen om je carrière vorm te geven. Vijf opleidingsdagen per jaar, uitdagende projecten, werken met moderne tools, ervaren collega’s om je heen en regelmatig tech- en kennissessies.

Jouw input telt! Bij Finalist krijg je de ruimte om met nieuwe ideëen komen en te experimenteren, graag zelfs. Fouten zien wij als leergeld. Ook fijn om te weten is dat je kunt zeggen wat je vindt en dat je mening wordt gehoord.

Je werkt hard en wilt ook plezier maken. Je zit vaak langer stil op je bureaustoel dan op je bank thuis. Om toch ook op je werk in beweging te blijven staan op iedere vestiging tafelvoetbaltafels en flipperkasten. Ook organiseren wij BBQ's, borrels en andere leuke bijeenkomsten. 

Bij Finalist zorgen we samen voor een goede de balans tussen werk en privé. Jij kunt zelf je tijd indelen, overuren compenseren, parttime werken, vakantiedagen bijkopen en ook reistijdcompensatie krijgen. Onze uitstekende pensioenregeling zorgt er zelfs voor dat je na je carrière lekker verder kunt leven.

Nieuwsgierig naar wie je collega's kunnen zijn?

Bekijk dan hiernaast hun videoportretten, lees hun verhalen of luister naar hun favoriete muziek.

Vacatures

 • Product Developer

  Als product developer bouw je mee aan de producttoekomst van Finalist in een open source omgeving. Je helpt mee het DWO product technisch vorm te geven, je bepaalt welke architectuur daar het beste bij past en je helpt mee het product inzetbaar te houden voor alle klanten.

  Onbepaalde tijd, vast dienstverband
  Rotterdam Maarssen
 • PHP back-end developer met Drupal ervaring

  Als PHP back-end developer met Drupal ervaring werk je iedere dag aan relevante webtoepassingen binnen zorg, onderwijs en maatschappij. Toepassingen die een belangrijke bijdrage leveren op belangrijke levensmomenten van mensen. We verzorgen UI/UX design tot en met complexe technische integraties.

  Onbepaalde tijd, vast dienstverband
  Rotterdam Maarssen
 • Java CMS ontwikkelaar

  Als Java/Liferay developer bouw jij het liefst maatwerkportlets en integraties. Je krijgt voldoening uit het kunnen bijdragen aan maatschappelijke relevante projecten. Je bent op zoek naar interessante projecten en wil leren van collega's bij een organisatie die niet té groot en niet té klein is.

  Onbepaalde tijd, vast dienstverband
  Rotterdam

Share this page